BLACK FRIDAY je tady SLEVA 25% na zboží SKLADEM. Akce bude probíhat od 9.11 do 30.11.

Sportcarp boilies Liver Protein Hungarian Sausage (maďarská klobása)

Kód: SC41486
od 99 Kč od 88,39 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Uzavřenější boilies na bázi rybích mouček s podílem práškového játrového proteinu, který jsme do tohoto boiliesu napasovali až na horní hranici dávkování.

Detailní informace

Varianta: ø 18 mm 250 g
Dostupnost 3-5 dní | SC41486
99 Kč
88,39 Kč bez DPH
Varianta: ø 18 mm 1 kg
Dostupnost 3-5 dní | SC41359
239 Kč
213,39 Kč bez DPH
Varianta: ø 18 mm 5 kg
Dostupnost 3-5 dní | SC41362
1 099 Kč
981,25 Kč bez DPH
Varianta: ø 20 mm 1 kg
Dostupnost 3-5 dní | SC41360
239 Kč
213,39 Kč bez DPH
Varianta: ø 20 mm 5 kg
Dostupnost 3-5 dní | SC41363
1 099 Kč
981,25 Kč bez DPH
Varianta: ø 24 mm 1 kg
Skladem | SC41361
239 Kč
213,39 Kč bez DPH
Varianta: ø 24 mm 5 kg
Dostupnost 3-5 dní | SC41364
1 099 Kč
981,25 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Nechybí Salmon Protein Liquid a další nutričně i atrakčně účinné složky. Vše je doladěno decentní dávkou esence, která skvěle dotváří konečnou atrakci a působí jako okamžitá zbraň hned po dopadu do vody.

Jako celek Vám toto boilies nabídne vynikající kvalitu za velice příznivou cenu!
Cena svádí k použití k masivnímu krmení, ale nenechte se zmást. Perfektně funguje i jako nástraha a má na svědomí mnoho cenných úlovků. Velmi pomalé měknutí a následné omílání mu dává vyniknout i na řekách a dalších místech, kde potřebujete, aby vám nástrahu během chvíle nerozbila nežádoucí ryba.
Při testech v terénu bylo v akci určitě dvouciferné číslo verzí a nebylo jednoduché vybrat ty nejlepší. Proto jsme se rozhodli nabízet Liver Protein v několika verzích.

Maďarská klobása je aromatická a chuťově velmi výrazná kulička, která je schopná dělat záběry v podstatě okamžitě a vůbec se nemusíte bát ji nastražit i při opravdu krátkých několikahodinových vycházkách. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Hotové boilies
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: