BLACK FRIDAY je tady SLEVA 25% na zboží SKLADEM. Akce bude probíhat od 9.11 do 30.11.

Boilies - Apač Indian Spice

Kód: CHBAPA16/250
od 129 Kč od 115,18 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Boilies obsahuje velké množství koření ze směsi Indian Spice, konkrétně slušnou porci chilli a několik druhů pepře...

Detailní informace

Balení: 1 Kg, PRŮMĚR: 20 mm
Dostupnost 3-5 dní | CHBAPA20/1KG
399 Kč
356,25 Kč bez DPH
Balení: 1 Kg, PRŮMĚR: 16 mm
Dostupnost 3-5 dní | CHBAPA16/1KG
399 Kč
356,25 Kč bez DPH
Balení: 1 Kg, PRŮMĚR: 28 mm
Dostupnost 3-5 dní | CHBAPA28/1KG
399 Kč
356,25 Kč bez DPH
Balení: 1 Kg, PRŮMĚR: 24 mm
Dostupnost 3-5 dní | CHBAPA24/1KG
399 Kč
356,25 Kč bez DPH
Balení: 250 g, PRŮMĚR: 20 mm
Dostupnost 3-5 dní | CHBAPA20/250
129 Kč
115,18 Kč bez DPH
Balení: 250 g, PRŮMĚR: 16 mm
Dostupnost 3-5 dní | CHBAPA16/250
129 Kč
115,18 Kč bez DPH
Balení: 250 g, PRŮMĚR: 24 mm
Dostupnost 3-5 dní | CHBAPA24/250
129 Kč
115,18 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

 Apač – Indian Spice

Boilies obsahuje velké množství koření ze směsi Indian Spice, konkrétně  slušnou porci chilli a několik druhů pepře. Právě tato kořeněná složka dělá z tohoto boilies opravdu našlapaně ostrou nástrahu. Díky velkému množství koření je tato nástraha spíše selektivní a je určena na lov těch největších kaprů. Apač byl testován převážně na našich svazových  vodách, jako je např. Labe a Novomlýnské nádrže, kde fungoval skvěle. Je to celoroční boilies, které se nemusíte bát dát pod háček ani v zimním období. Právě ve studené vodě Apač ukázal velkou sílu oproti jiným druhům boilie. Kořeněné boilie má velmi odlišné složení než klasické směsi z rybích mouček a Robin Redu, proto může být pro kapra zajímavější a více vyhledávané, zvláště pokud byli velcí kapři již dříve uloveni.

Zkuste něco nového …

Balení : 250g a 1 Kg

Průměry : 16 mm, 20 mm, 24 mm 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Hotové boilies
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: