BLACK FRIDAY je tady SLEVA 25% na zboží SKLADEM. Akce bude probíhat od 9.11 do 30.11.

Gel Fluo Method Feeder Fans 100ml

Kód: JRC4260009
159 Kč 141,96 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Detailní informace

Varianta: Gel Fluo Method Ananas 100ml
Dostupnost 5-10 dní | JRC4260009
159 Kč
141,96 Kč bez DPH
Varianta: Gel Fluo Method Jahoda 100ml
Dostupnost 5-10 dní | JRC4263864
159 Kč
141,96 Kč bez DPH
Varianta: Gel Fluo Method Česnek 100ml
Dostupnost 5-10 dní | JRC4263871
159 Kč
141,96 Kč bez DPH
Varianta: Gel Fluo Method Krill 100ml
Dostupnost 5-10 dní | JRC4263888
159 Kč
141,96 Kč bez DPH
Varianta: Gel Fluo Method Kořeněné Maso 100 ml
Dostupnost 5-10 dní | JRC4264717
159 Kč
141,96 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Fluo Method Gel je mimořádně koncentrovaný, hustý, lepivý a extra aromatický gel pro intenzivní zvýraznění návnady nebo nástrahy. Jeho síla je navíc znásobena přidáním speciálního FLUO barviva, které v okolí místa aplikace vytváří atraktivní barevný mrak. Způsobuje výrazný FLUO efekt a nově nerozpouští PVA.

Fluo Method Gel láká tak ryby nejen svým atraktivním složením, ale také vizuálně.

Navíc obsahuje látky stimulující apetit ryb.

Fluo Method Gel má vyšší hustotu než voda, rychle proto klesá ke dnu, a svou sílu naplno projeví až na dně, tedy přesně tam, kde to potřebujeme – v okolí našeho method feeder krmítka.

Jeho použití je mimořádně snadné. Pomocí lahvičky s aplikátorem stačí nanést tenkou vrstvu gelu přímo na vrch method feedrového krmítka nebo mezi jeho dvě vrstvy. Je extra lepivý, zbytečně nestéká z krmítka a zvládne i energičtější nahazování a klesání krmítka ke dnu.

Fluo Method Gel můžete s úspěchem použít i při jiných rybolovných technikách. Je totiž vyroben tak, aby nerozpouštěl PVA materiály. Najde si proto uplatnění nejen mezi kapraři.

Balení obsahuje 100ml gelu ve čtyřech osvědčených příchutích a dvou fluo barvách.

Ananas a česnek jsou zelené a jahoda a krill červené.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dipy
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: